40 Bin TL Maaşla Kamuya Personel Alınacak

40 Bin TL Maaşla Kamuya Personel Alınacak

Kamuya 40 Bin TL maaşla personel alımı yapılacak. İçişleri Bakanlığı bünyesinde nüfus Müdürlükleri ve 112 acil çağrı merkezlerinde çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağı ilanı yapıldı. Başvuru detayları haberimizde...

İnternet üzerinden alınacak olan başvurular 22 Nisan tarihinde başlayacağı ilan edildi. İstihdam edilecek olan kadrolar ve başvurularla ilgili detaylar açıklamada ilan edildi. Söz konusu alımlar İçişleri Bakanlığının vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amacıyla yapılacağı da belirtildi.

icisleri-bakanligi-personel-alimi-ilani.jpeg

1608 boş pozisyon için personel alımı yapılacağı ilan edildi. Lisans mezunları için, ön lisans mezunları için ve lise mezunları için puan olarak 60 barajı belirlenmiştir.

Başvurular 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde bulunan duyurular sekmesi altın ilan edecek olan bağlanı linki üzerinden e-Devlet üzerinden yapılacaktır.

İşe alım süreciyle ilgili gelişmeleri adaylar İçişleri Bakanlığı'na ait internet adresinden ve e-Devlet vasıtasıyla gözlemleyebilirler.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum