Uzaktan Hizmet İçi Eğitim Devri Sona Eriyor

Uzaktan Hizmet İçi Eğitim Devri Sona Eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bütün öğretmenlere verilen çalışanların iş sağlığı ve güvenliği kursu yayınlanan bir talimat ile ÖBA üzerinden verilmekteydi. Ancak yayınlanan bir resmi yazı gereği bu kurslar artık yüz yüze olarak yapılacak. İşte detayları...

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ve Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün yayınladıkları ortak yazılarda belirttikleri üzere tüm öğretmenlere verilen çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konulu kurs ve seminerlerin öğretmen Bilişim ağı üzerinden uzaktan gerçekleştirilmesinin verimli olmadığı durumu söz konusudur.

İki Genel Müdürlüğün de üzerinde durdukları en önemli konu söz konusu kursların dijital ortamda yapılması durumunda katılımların istenilenin altında olduğu durumlarının saptanmış olduğudur.

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin iş sağlığı ve güvenliği büroları tarafından organize edilecek olan eğitimleri il ve ilçe merkezlerinde yüz yüze kurs ve seminer olarak yeniden planlanması kararı alınmıştır.

1-isg.jpg

2-isg.jpg

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum