En kolay onlar atanacak

En kolay onlar atanacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 Mayıs Pazartesi günü öğretmen atamaları için sayıların ve kontenjanların branş bazında açıklanacağı iletilmişti. Peki söz konusu atamalar neticesinde en kolay atanacak olan öğretmenlik branşı hangisidir? Detaylar haberimizde...

2024 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine sözleşmeli öğretmen olarak atanacak olan öğretmen atamaları için henüz kontenjanlar ilan edilmedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin söz konusu öğretmen atamaları için Diyarbakır'da Öğretmenler Odası Buluşmalarında atamalar için Pazartesi gününü işaret etti.

6 Mayıs Pazartesi günü yeni atanacak olan öğretmenlerle ilgili sayılar kamuoyu ile paylaşılacak.

Öğretmen atamalarında bakanlığın öncesinde işaret ettiği tek bir branş bulunmakta. O branş özel eğitim öğretmenliği branşıdır. Özel eğitim öğretmenleri geçtiğimiz yıllarda da ortalama 58 puan bandıyla atanmaktaydılar. Ülkemizde özel eğitim gereksinimi olan öğrencilere yönelik olarak yapılan yatırımlar çerçevesinde en çok ihtiyaç duyulan branş olarak özel eğitim öğretmenliği branşı belirtilmiştir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum