Öğretmenlere 3 oturumlu yeni sınav görevi!

Öğretmenlere 3 oturumlu yeni sınav görevi!

2023-2024 Açık Öğretim programları kapsamında başlayacak sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler için başvuru şartları belli oldu. Başvuruya açık hale getirilen görev talep ekranı hangi gün kapanacak? Haberimizde…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönem sonu sınavları yaklaşıyor. Bu yıl 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler için başvuru ekranı aktif hale getirildi. 2023-2024 Açıköğretim programları bahar dönem sonu sınavı adı ile görev talepleri toplanmaya başlandı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından başvuruya açılan görev talep ekranı 6 Mayıs günü sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren öğretmenler 6 Mayıs günü saat 23.59'a kadar online platform üzerinden başvurusunu iletebilecek.

AÖL Sınav Oturum Saatleri

25 - 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek sınava başvuruda bulunmak isteyenlerin Anadolu Üniversitesi görevli işlemleri sistemi üzerinden görev talebinde bulunması gerekiyor. Cumartesi ve Pazar olarak toplamda 3 oturumdan oluşacak sınava başvurmak isteyenler başvuru linkini ziyaret edebilir.

2023 - 2024 Açıköğretim programları bahar dönem sonu sınav oturumları:

  • 25 Mayıs Cumartesi günü saat 9.30

  • 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00

  • 26 Mayıs Pazar günü saat 09.30

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum