Yusuf Tekin herhangi bir artış veya azalma olmayacak şeklinde net konuştu

Yusuf Tekin herhangi bir artış veya azalma olmayacak şeklinde net konuştu

Yusuf Tekin gerek sosyal medya gerek kamuoyunda dolaşan söylentilere net yanıt verdi. Artık öğrenciler ve öğretmenlerin aklındaki soru işaretleri kalkacak gibi gözüküyor. Peki Yusuf Tekin açıklamasında ne dedi? Tüm ayrıntılar...

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Diyarbakır'da düzenlenen 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında müfredat ve öğretmen atamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, ders sürelerinde bir değişiklik olmayacağını ve mevcut saatlerin korunacağını belirtti. Net olarak artış veya azalış olmayacak!

Söz konusu yeni müfredatın öğretmenler tarafından sadeleştirilmesinin faydalı bulunduğunu ve öğretmenlerin mevcut konuları yetiştiremediklerini ifade ettiğini vurguladı. Öğretmen atamaları ve branş bazında kontenjan dağılımlarının önümüzdeki pazartesi günü açıklanacağını söyledi.

Bakan, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile öğretmenlerin haklarını ve öğretmenlik mesleğindeki kariyer yollarını güvence altına almayı amaçladığını ve öğretmenlere her daim sahip çıkacağını taahhüt etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.