Yarın Okullar Tatil Mi? Perşembe Günü OKul Var Mı? MEB Takviminde Son Durum!

Yarın Okullar Tatil Mi? Perşembe Günü OKul Var Mı? MEB Takviminde Son Durum!

Yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramı kapsamında yanıtı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Öğretmen, öğrenci ve veliler tatil planlarını bu sorunun yanıtı üzerine yapıyor. Perşembe günü okul var mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları sırasında eğitime devam edilecek mi? Ders yapılacak mı?

Yarın okullar tatil mi? Yarın yani 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü İşçi Bayramı, Emek Ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanacak. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre okulların tatil olup olmayacağı öğretmen, veli ve öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor.

Yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü ülkemizde resmi olarak 1 Mayıs 1923 itibari ile kutlanıyor. Ancak 12 Eylül olayları dolayısı ile bir dönem resmi tatil olmaktan çıkartılmıştı. 2009 itibari ile ise yeniden İşçi Bayramı resmi tatil ilan edildi. Peki bu durum 2024 yılı için ne şekilde işleyecek?

Yarın Okullar Tatil Mi?

Yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü 2009 itibari ile yeniden resmi tatil ilan edildi. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimi içerisinde yer alan resmi tatillerden bir tanesi de 1 Mayıs.

Yarın okullar tatil mi? Evet. 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü ilkokul, ortaokul ve liseler kapalı olacak. Okullarda ders yapılmayacak.

Perşembe Günü Okul Var Mı?

Perşembe günü okul var mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile eğitime bir gün ara verilecek olmasının sonrasında 2 Mayıs 2024 Perşembe günü okullar açık olacak ve eğitime devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum