Tüm okullarda MEB kararı ile ders yapılmayacak kararı

Tüm okullarda MEB kararı ile ders yapılmayacak kararı

81 ilde ders yapılmayacak kararı öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. İlk dönem gerçekleştirilen uygulama ikinci dönemde gerçekleştirilecek mi? MEB yanıt verdi. Geçelim detaylara...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye'nin 81 ilindeki tüm okullarda öğretmenlerin bir hafta süreyle ders yapmayacağına karar verdi.

Öğrencileri sevindiren bu gelişme 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin son haftasında gerçekleşmişti. Öğrencilere sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlenerek ders yükünden kaynaklanan stresi ortadan kaldırmada başarılı olmuştu. İkinci dönemin sonunda da yine bu jest yapılacak.

TÜM OKULLARDA MEB KARARI İLE DERS YAPILMAYACAK KARARI

MEB aynı uygulamayı ikinci dönemin son haftasında da sürdürmeyi planlıyor. Bu gelişmeyi duyan öğrenciler şimdiden heyecanlandılar. Hepimiz öğrenci olduk, sürekli ders ders bazen sıkıcı olabiliyordu, ama herhangi bir ders yok, öğretmen gelmemiş gibi haberler duyduğumuzda sevinçten havalara uçuyorduk.

MEB'in İlk uygulamasında öğrenciler büyük memnuniyet ve sevinç duymuştu. Öğrencilerin sesine kulak veren MEB'in önümüzdeki yıllarda da bu uygulamayı devamlı sürdürmesi isteniyor.

MEB bu uygulama sonrasında 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona erecek ve öğrencilere yaz tatili başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

14 Yorum