Proje okullarına öğretmen olarak atanmak isteyenlere müjde

Proje okullarına öğretmen olarak atanmak isteyenlere müjde

Proje Okulu olarak adlandırılan özel program uygulayan ortaokul ve liselere öğretmen olarak atanmak için Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği kriterleri sağlamak gerekmektedir. İşte bakanlık söz konusu okullara atanmak isteyen öğretmenler için kılavuz yayınladı. Başvuru tarihleri ve Kılavuz ile ilgili detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren öğretmenlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de bu seneki proje okullarına yapılacak olan atamalarla ilgili yayınlanacak olan kılavuzdur.

Özellikle belirli şartları iyileştirilmiş olarak faaliyet gösteren özel program uygulayan ve sınavla öğrenci kabul eden proje okulları için öğretmenler her yıl başvuruda bulunurlar.

Proje okullarında bulunan boş kontenjanlar için öğretmen başvuruları 3-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Özel program uygulayan proje okulları için öğretmen atama sonuçları 10 Mayıs tarihinde açıklanacak.

Söz konusu okullara atanan öğretmenler 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yeni atandıkları okullarda göreve başlayabileceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama kılavuzu için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum