Öğretmenlerin Haziran seminerleri uzaktan olacak

Öğretmenlerin Haziran seminerleri uzaktan olacak

mebhocam.com olarak dün paylaştığımız haberin resmi açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin haziran seminerlerinin uzaktan olacağını duyurdu.

Öğretmenlerin Haziran seminerleri uzaktan olacak

Öğretmenlerin merak içinde beklediği müjdeli haber az önce Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin haziran seminerlerinin uzaktan olacağını duyurdu.

mebhocam.com olarak dün siz değerli okuyucularımıza bu haberi duyurmuş ve milli eğitim bakanlığının konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapması gerektiğini gündeme taşımıştık. Binlerce öğretmenin yakından takip ettiği haziran seminerleri konusu ile ilgili olarak resmi bir açıklama az önce Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında öğretmenlere müjdeli haberi verdi. Bakan Özer, haziran dönemi seminer çalışmalarının ÖBA üzerinden uzaktan bir şekilde yürütüleceğini duyurdu. Haberi ailesinden uzakta çalışan binlerce öğretmen sevinç içinde karşıladı. Bakan Özer'in duyurduğu haziran seminerlerinin uzaktan olacağı haberi ile ilgili resim yazının bir kaç gün içerisinde okullara ulaşması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum