Öğretmenlere Yeni Merkezi Sınav Görevi

Öğretmenlere Yeni Merkezi Sınav Görevi

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan Pazar günü uygulanacak. Ancak sınava başvurular 10 Nisan tarihinde kapanmıştı. Ancak söz konusu sınava ait başvurular tekrar açılacak. Peki söz konusu sınava ait görev istekleri ne zaman açılacaktır? Detaylar haberimizde...

Her sene olduğu gibi bu sene de ortaokulların beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci ve liselerin hazırlık, dokuzuncu, onuncu, on birinci sınıflarının gireceği sınav bu yıl da düzenlenecek. Son yıllarda yaz tatiline denk gelecek şekilde düzenlenen sınav bu sene 21 Nisan Pazar günü düzenlenecek. İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı, öğrencilerin yaz tatili rehavetine kapılmadan hazırlanma imkanları bulabilmeleri açısından da önemli bir zamanda uygulanacaktır.

iokbs-uygulama-esaslari.jpg

10 Nisan 2024 tarihinde sınav görev istekleri sona eren İOKBS için 15 Nisan'dan itibaren tekrar sınav görev istekleri açılacaktır. Sınav görevini iptal eden veya onaylamayan öğretmenlerin yerine belirlenecek olan sınav görevlilerinin yerlerine öğretmen görevlendirmek için tekrardan görevlendirme işlemleri yapılacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.