Öğretmenlere 32 İle 35 Bin TL Ödeme Yapılacak

Öğretmenlere 32 İle 35 Bin TL Ödeme Yapılacak

Öğretmenlere ortalama 32- 35 bin Türk Lirası tutarında ödemeler bu ay sonuna kadar yapılacaktır. Üç yıllığına ödenen tutarlarla ilgili ödeme haberleri milli eğitim müdürlükleri koordinesinde yapılmaktadır. Peki söz konusu ödemeler hangi anlaşmada kapsamında hangi öğretmenlere ödenecektir. Söz konusu ödemelerden yararlanmak için hangi anlaşmaları yapmak gerekmektedir. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Söz konusu ödenecek olan ücretler maaş anlaşmalarını yenileyen bölgelerde görev yapan personele maaş promosyonu kapsamında ödenecektir.

Banka promosyonu ücretleri 16 Nisan Salı günü itibariyle hesaplara geçmeye başladı. Söz konusu ücret tutarları 32- 35 Bin Türk Lirası arasında bir rakama denk gelmektedir.

promosyon-ucretleri-odenmeye-baslandi.jpgOkul yöneticilerinin derhal personele mebbis'te bulunan IBAN bilgilerini güncellemeleri konusunda bilgi vermeleri gerekmektedir.

Söz konusu işlemlerin ardından okul yöneticileri kamu maliye bilgi sistemi üzerinde bulunan öğretmenlerin IBAN bilgilerini kontrol ederek MEBBİS sistemi ile uyuşmadığını kontrol etmeleri ve doğrulamaları gerekmektedir.

IBAN bilgileri hatalı olan personele banka promosyonu ücretleri maalesef yatırılamayacaktır.

Türkiye genelinde maaş anlaşmasını yenileyen Milli Eğitim personeline promosyon ücretleri ay sonuna kadar yatırılmış olacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum