O Öğrencilere Ödül Verilecek

O Öğrencilere Ödül Verilecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için milli eğitim müdürlüklerince düzenlenecek olan törenlerde ödüller verilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından illere gönderilen kutlama talimatları gereği uygulanan yarışmalar ve detayları haberimizde...

Okul öncesi eğitim kurumlarında ilkokul eğitim kurumlarında ve ortaokul eğitim kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilere 23 Nisan kapsamında katılmış oldukları yarışmalarda dereceye girmeleri şartıyla ödüller verilecektir?

Peki bu yarışmalar hangi tür yarışmalardır?
Bu yarışmalar il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından düzenlenen resim kompozisyon ve şiir dallarındaki yarışmalardır. Ilgili komisyonlarda görev alan öğretmenler tarafından değerlendirilen yarışmalar neticesinde ilk üçe giren öğrencilere kendi kademelerinde ödüller verilecektir.

23-nisan-odul-torenleri.jpg

Söz konusu ödüllerin tespiti il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine aittir. 23 Nisan Salı günü düzenlenecek olan törenlerde dereceye giren öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinden alacaklardır. İlgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin isimleri doküman yönetim sistemi üzerinden bu hafta içerisinde okullara bildirilecektir.

Söz konusu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin 23 Nisan Salı günü kutlama törenlerinde hazır bulunmaları istenilecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.