Nisan Ayı Maaş Bordroları Yayınlandı

Nisan Ayı Maaş Bordroları Yayınlandı

Kamuda çalışan tüm memurlara bayramdan sonra ödenecek olan maaşlarla ilgili beklenen haber geldi. Öğretmenlerin kamu maliye bilgi sistemi tarafından hesaplanan ve kişisel banka hesaplarına aktarılacak olan maaşların tutarları belirlendi. Kamu personelinin nisan ayında alacakları ücretleri tüm detaylarıyla gösteren 2024 Nisan ayına ait maaş bordroları yayınlandı. Peki maaş bordrolarına nereden ulaşılır? Detaylar haberimizde...

Memurların maaşlarının hesaplanması işlemi her ay olduğu bu ay da 10-13 Nisan arasında tamamlanır. Aylıksız izine ayrılan, kademe ilerlemesi alan, maaş kesintisi yapılacak olan, sendika üyeliklerinin ve istifalarının personelin maaş hesaplama işlemleri her ayın 1 - 5'i arasında okul yöneticileri tarafından kanıtlayıcı belgeler eşliğinde milli eğitim müdürlüklerine maaş değişikliği formları ile bildirilir. Bildirilen formlarla beraber milli eğitim muhasebe müdürlükleri gerekli maaş güncellemelerini yerine getirirler.

memur-maas-islemleri-kamu-maliye-bilgi-sistemi.jpg

Söz konusu memurların maaş işlemleri kamu maliye bilgi sistemine işlenir. Yapılan iş ve işlemler evraklarla kayıt altına alınır. Her memur maaş kademe ve derecesini kendisinin kontrol etmesi gerekmektedir. Yapılacak olan kontroller neticesinde kamu maliye bilgi sistemi üzerinden memur maaşları görüntülenebilir. Ancak söz konusu maaş görüntüleme iş ve işlemleri idareciler tarafından yapılabilmektedir. Memurlar kendi maaşlarını e devlet üzerinden yayınlanan bordrolar üzerinden görüntüleyebilirler.

Maaş bordronuzu görüntülemek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.