En az ilkokul mezunu olmanız yeterli, temizlik görevlisi alımları olacak, üstelik KPSS şartı yok!

En az ilkokul mezunu olmanız yeterli, temizlik görevlisi alımları olacak, üstelik KPSS şartı yok!

İŞKUR çok sayıda alım yapacağının sinyallerini verdi. Temizlik görevlisi alımı olacak. Başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olmaları yeterli oluyor. Ekstra olarak KPSS gibi bir derdiniz olmaksızın iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İŞKUR temizlik görevlisi alımı ile ilgili diğer detaylara geçelim...

İŞKUR çok sayıda temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı aranmıyor. Tahsil durumunuz ise ilkokul olsa bile yetiyor. Pozisyon olarak temizlik görevlisi alımları olacağı bilgisine ulaştık.

Alımlar ise 10 Mayıs tarihi ile 31 Mayıs tarihleri arasında başlayıp bitecek. Alımlar ülkemizin birçok ilinde gerçekleştirilecek.

Temizlik görevlisi alımına başvuruda bulunmak isteyenler ise İŞKUR üyeliğine giriş yaparak, gerekli şartları karşılıyorsa başvurusunu yapabilirler.

Toplam da 2426 kişi alınacağı bilgisine de ulaştık. Temizlik görevlisi olarak bu işe başvurmak isteyenler için önemli bir fırsat diyebiliriz. Günümüzde işsizlik çok. Fakat ülkemiz insanından mı, yapılacak işlerden ötürü mü bir iş beğenmeme furyası bulunuyor.

Kimisi ne iş olsa yaparım derken, kimisi de iş beğenmiyor. Ülkemizde aslında işsizlik yok. İş beğenmeme var. Yine de işe ihtiyacı olan vatandaşlarımız eğer gerçekten geçim derdindeyse bu temizlik görevlisi iş alımına başvuruda bulunabilirler. Başarılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

9 Yorum