Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen görevde yükselme sınavına memur, şef, şube müdürü olmak isteyen Milli Eğitim Bakanlığı personeli katılmıştır. Sınav sonuçları ve daha fazlası haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapmakta olan personelin görevde yükselebilmesi için düzenlenen sınava çok sayıda Milli Eğitim Bakanlığı personeli katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının fırsat ve imkan eşitliği ölçüsünde kendilerini geliştirmiş olan personeli terfi ettirmek ve insan kaynaklarında verimli kullanabilmek adına düzenlemiş olduğu görevde yükselme sınavına katılan bakanlık personeli merkez ve taşra teşkilatında bulundukları görevlerden şube müdürlüğüne şefliğe memurluk ve saymanlığa yükselmek isteyen personel katıldı.

Söz konusu sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Personel Genel Müdürlüğü'nün duyurular kısmında yayınlandı.

Atama sonuç açıklama sistemine e-Devlet kullanıcı hesabınız ile giriş yapmak için tıklayınız.

Atama sonuç açıklama sistemine MEBBİS kullanıcı hesabınız ile giriş yapmak için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.