Haziran Ayının İlk Haftasında Bütün Okullarda Kutlamalar Yapılacak

Haziran Ayının İlk Haftasında Bütün Okullarda Kutlamalar Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün talimatıyla 1 - 7 Haziran tarihleri arasında Hayat Boyu Öğrenme Haftası Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren tüm kurumlarda kutlanacaktır. Söz konusu kutlamalar için il müdürlüklerine, ilçe müdürlüklerine ve okullara talimatlar gönderilmiştir. Peki söz konusu haftada hangi etkinlikler yapılacak?

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında, 1-7 Haziran 2023 tarihleri arasında kutlanacak Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda yapılacak faaliyetlerin planlanması amacıyla okullara kesin talimatlar gönderildi.

1 - 7 Haziran tarihlerinde okullarda çeşitli etkinlikler planlanacak. Planlanacak olan etkinliklerde öğrencilerin yanı sıra velilerin katılımı da büyük önem arz etmektedir.

hayat-boyu-ogrenme-haftasi-etkinlikler.jpgOkul müdürler başkanlığında okullarda bir müdür yardımcısı ve iki öğretmen tarafından oluşturulacak olan komisyon tarafından okullar tarafından seçilecek olan etkinlikler sergilenecek.

Okullar genel olarak söz konusu günde resim, spor el işleri gibi etkinliklere ağırlık vermektedirler. Okullarda görev yapan müzik, resim, teknoloji ve tasarım, beden eğitimi öğretmenleri söz konusu faaliyetlerde daha fazla görev alacaklardır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum