Bursluluk Sınavına Girecek Olan Öğrencilere Altın Değerinde Tüyolar, En Çok Soru Hangi Konulardan Sorulacak

Bursluluk Sınavına Girecek Olan Öğrencilere Altın Değerinde Tüyolar, En Çok Soru Hangi Konulardan Sorulacak

21 Nisan pazar günü tüm yurtta merkezi sınav olarak düzenlenecek olan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı için sona yaklaşılıyor. Peki öğrencilerin bilmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi hangi konulardan kaç tane soru çıkacağıdır. Peki en çok hangi konulardan kaç tane soru sorulacak? Tüm detayları sizin için araştırdık. Detaylar haberimizde...

21 Nisan Pazar gününe yani bursluluk sınavının düzenleneceği tarihe doğru yaklaşırken öğrenciler hem heyecanlı hem de tedirgin durumdalar.

Peki sınavda en çok soru gelecek olan konular nereden öğrenilir?
Söz konusu konuyu aydınlatacak olan kurum Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Talim ve Terbiye Kurulu başkanlığıdır Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan sınavların içeriğinin muhteviyatının belirtildiği yegane kaynaktır.

Bunun dışında yer alan bütün özel kurum ve kuruluşlar vermiş oldukları bilgiler bakımından güvenilir değildir.


İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavında sorulacak olan sorulara dair konu dağılımları ve sorulacak olan soru sayıları Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının resmi internet sitesinden duyulmuştur. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı soru ve konu dağılımları için bütün sınıflar bazında detaylı bilgiler ilgili kurumun internet sitesinde verilmiştir.

Söz konusu soru ve konu dağılımlarını görmek için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum