Bilsem Sonuçları Sorgulama Ekranı

Bilsem Sonuçları Sorgulama Ekranı

Yetenekli çocukların ülkeye kazandırılması amacıyla fırsat ve imkan eşitliği sağlayan bilim ve sanat merkezleri ülkemizin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde faaliyet göstermektedir. Okulların ve öğretmenlerin yönlendirmesiyle 10 Şubat 2024 ile 14 Nisan 2024 tarihleri arasında sınava giren öğrenciler Büyük bir merakla sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi beklemektedirler. Peki sınav sonuçları nereden sorgulanır? Sınav sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

Ülke genelinde fırsat ve imkan eşitliği sağlamak adına büyük bir görev üstlenen Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) yurdumuzun 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde büyük bir özveri ile ülkeye katkı sunacak çocukların yetiştirilmesi görevini üstlenmiş durumdadır.


Bu kapsamda 10 Şubat ile 14 Nisan tarihleri arasında yetenekli öğrencilerin sınava girerek bilsem merkezlerinden eğitim alabilmeleri amacıyla bir süreç başlatıldı.


Sürecin sonuna yaklaşmış olduğumuz şu günlerde Milli Eğitim Bakanlığı 18 Nisan tarihinde sınav sonuçlarının açıklanacağını duyurdu.


Söz konusu (BİLSEM) sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde bulunan sınavlar bölümünden gün içerisinde ilan edilecektir.

2023/ 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bilsem Sınav sonuçlarını sorgulamak için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum