2024 İOKBS soruları ve cevap anahtarı nasıl görüntülenir?

2024 İOKBS soruları ve cevap anahtarı nasıl görüntülenir?

İlkokul ve lise öğrencilerini faydalanabildiği İOKBS sınavı sonuç ekranı aktif mi? MEB tarafından açıklanması beklenen bursluluk sınavı sonuç tarihi belli oldu mu? İşte detaylar

Bu yıl 21 Nisan tarihinde düzenlenen bursluluk sınavının sonuçları merak ediliyor. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar ile 9.10. ve 11. sınıfların aktif katılım gösterebildiği bursluluk sınavının sonuçları için geri sayım başladı. Bakanlık konu ile ilgili resmi duyuruyu paylaştı.

Bu yıl sorunsuz şekilde tamamlanan bursluluk sınavının sonuçları 17 Mayıs tarihinde ilan edilecek. Sınav sonuçları paylaşıldığında sınava giren adaylar meb.gov.tr adresi üzerinden sınav sonuç ekranını görüntüleyebilecek.

MEB İOKBS Cevap Anahtarını Sorgula!

Bu yıl bursluluk sınavına 1 milyon 86.894 öğrenci katılım sağladı. Sınav için 3.000'i aşkın okul öğrencilerin sınava girebilmeleri için hazır hale getirildi. Sınav sonuç belgesine erişmeden önce Bakanlığın internet sitesini kullanarak cevap anahtarı sorgulaması yapılabilir.

odsgm.meb.gov.tr adresinde yer alan İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı belgesini ulaşmak isteyenler şu linki kullanabilir. A ve B soru kitapçığı olarak iki farklı şekilde cevap anahtarı paylaşılan linkler üzerine tıklanarak görüntülenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.