16 Nisan'da Okul Müdürlerinin Yeni Görev Yerleri Belirlenecek

16 Nisan'da Okul Müdürlerinin Yeni Görev Yerleri Belirlenecek

5 Nisan Cuma günü aynı kurumda 4 veya 8 görev yılını dolduran yöneticiler için tercih süreci sona erdi. Aynı kurumda 8 yılını dolduran yöneticiler mecburen başka eğitim kurumlarına geçiş yapmak zorundadır. Peki süreç nasıl işleyecek? Neye göre yöneticilerin yeni görev yerleri belli olacak?

Yayınlanan yönetici atama yönetmeliği gereği aynı kurumda 4 yılı ve 8 yılı dolduran müdür ve müdür yardımcıları bu görev sürelerinin sonunda yeniden yönetici olarak görevlendirilebilmek için tercihte bulunurlar.

Söz konusu yöneticilerden aynı kurumda 4 yıl müdür ve müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan personel istemeleri halinde mevcut kurumlarında 4 yıl daha müdür veya müdür yardımcısı olarak görev yapmaya devam edecektir.

okul-yoneticilerinin-yer-degisikligi-islemleri.jpg

Fakat aynı kurumda müdür veya müdür yardımcısı olarak 8 yıl boyunca yönetici olarak görev yapan personel mevcut kurumlarından farklı bir kurumu tercih etmek zorundadırlar.

İşte söz konusu tercih işlemlerinin sonuçları 16 Nisan 2024 tarihinde Mebbis üzerinden ilan edilecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum