En az ilkokul mezunu olmanız yeterli, EGM işçi alımı yapacağını duyurdu.

En az ilkokul mezunu olmanız yeterli, EGM işçi alımı yapacağını duyurdu.

EGM belirli tarihler aralığında işçi alımları yapmaktadır. Bu yeni iş ilanlarında ise en az ilkokul mezunu arıyorlar. EGM işçi alımı kadrosu ise ; Aşçı, Garson, Beden işçisi, Elektrik tesisatçısı şeklindedir. Başvurmak istediğiniz kadro için İŞKUR üyeliğinize girip başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru tarihini geciktirmemeniz gerekli. 29 Nisan ile 3 Mayıs arası başvurular alınacak. Başvuru sonrası işe alım noter huzurunda çekilişle sonuçlandırılacak. Şimdiden herkese bol şans.

EGM İŞÇİ ALIMI HANGİ KADROLARDA BOŞLUK VAR?

EGM işçi alımı yeni iş ilanı detayları şöyle ; Emniyet Genel Müdürlüğü, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü bünyesinde çalıştırmak üzere ilkokul mezunu Aşçı, Garson, Beden İşçisi ve Elektrik Tesisatçısı gibi kadrolara işçi alımı yapacağını duyurdu.

EGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

EGM işçi alımı başvurunuzu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Başvurmayı düşünüyorsanız KPSS puanı aramadıklarını da söyleyebiliriz. Başvurunuzu yaptıktan sonra alımlar noter huzurunda kura çekimi ile sonuçlanacak.

EGM İŞÇİ ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

EGM işçi alımı için başvuru yapmayı düşünüyorsanız? 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren başladı. Başvurunuzu en geç 3 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz. Son alım tarihi 3 Mayıs olup, bu tarihi geçirmemeniz gerekiyor. EGM işçi alımı başvurunuzu, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden online olarak kısa sürede gerçekleştirebiliyorsunuz. Başvurunuzu belirtilen tarihler arasında mutlaka geciktirmeden yapmanız isteniyor.

EGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum