148 Bin TL Maaşla Eleman Alınacak

148 Bin TL Maaşla Eleman Alınacak

Devlet Kadrolarında çalışan personele verilecek olan ücretler he ne kadar belli olsa da belirli istisnai kadrolar için daha fazla ücretler ödenebilmektedir. O istisnalardan biri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eleman alınacağı duyurusunda bulundu. Tam 148 Bin TL maaşla çalıştırılacak eleman ilanının detayları haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından işe alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilanda belirtilen kadrolar için 145 Bin Türk Lirası maaşla personel alımı yapılacağı belirtildi.

cevre-ve-sehircilik-bakanligi-is-ilani.jpgÇevre ve Şehircilik Bakanlığı bilişim personeli olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu.

bilisim-uzmani-is-ilani.jpgBaşvuracak adaylarda 70 Kpss puan şartı aranmaktadır.

yuksek-gelirli-is-ilani.jpgBaşvurular online olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılacaktır. Başvurular için istenilen belgeler ve kesin başvuru şartları açıklandı. Bakanlık başvuruları 15 Nisan tarihinde başlayacaktır. Başvurular 2 Mayıs tarihinde sona erecektir. Başvurular için https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi kullanılacaktır.

yuksek-maasli-is-ilani.webpAdaylar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bilişim personeli olarak istihdam edileceklerdir. En düşük maaş olarak 74 Bin TL belirlenmiştir.

İşe alınacak olan personele ödenecek olan en yüksek maaş ise 148 Bin TL olarak belirlenmiştir.

Başvuracak adaylardan aranan şartları görmek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.