Green Card Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Nasıl Öğrenilecek?

Green Card Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Nasıl Öğrenilecek?

Green Card ile vize alarak Amerika'da oturmak ve çalışmak isteyen Türk vatandaşlar başvuru sürecini 7 Kasım 2023'te bitirmiş; ardından da sonuçların açıklanması için beklemeye koyulmuşlardı. Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar nasıl ve nereden öğrennilecek? Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar nasıl belirlendi?

Green Card için geçtiğimiz yıl sonbahar aylarında başvuruda bulunan vatandaşlar, Amerika'da oturma ve çalışma izni alıp alamadıklarını öğrenmek için merakla bekliyorlar. Sonuçların açıklanması için geri sayım başladı.

Başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlar, Green Card almaları halinde Amerika'da yaşama hakkını elde etmiş olacaklar. Sonuçlar DV Program adlı sayfadan, yapılan başvuru numarasının takip edilmesi ile alınacak. Peki sonuçlar ne zaman alınacak?

Green Card Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Green Card başvurusu 2023'ün sonlarına doğru yapılmış ve başvuruda bulunan vatandaşlar yapılan çekiliş sonucunun açıklanacağı tarihi merakla beklemeye ve buna yönelik araştırmalar yapmaya başlamışlardı.

Vatandaşlar, son başvuru tarihi olarak belirlenen 7 Kasım 2023'te işlemlerini tamamlamış ve meraklı bekleyişe başlamışlardı. Bu kapsamda Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu. Vatandaşlar başvuru sonuçlarını 4 Mayıs 2024 Çarşamba günü DV Program internet sayfası üzerinden görüntüleyebilecekler.

Sonuçların açıklandığının öğrenilmesinin ardından ilk olarak DV Program isimli sayfa açılır ve ekrana gelen uyarının kapanması beklenir. Sonra ise başvuruda bulunan kişinin Onay Numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurması gerekir. Continue butonuna tıklanır ve yeni bir sayfa açılır. Gerekli adımların burada da takip edilmesi ile Green Card başvuru sonuçları öğrenilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum