23 Nisan’a özel öğretmen ve öğrenci indirimleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene Salı gününe denk geliyor. Resmi tatil olması hasebi ile okulların tatil olacak. O güne özel başta öğrenciler ve öğretmenler için çeşitli etkinlik ve indirim haberleri duyurulmaya başlandı. D&R renkli 23 Nisan indirimlerini tüm öğretmen ve öğrenciler için duyurdu.

Çocuk kitaplarından eğitici oyun setlerine, sanat ve hobi malzemelerinden elektronik eşyalara kadar binlerce üründe cazip indirimlerini duyuran D&R öğretmen ve öğrenciler için Renkli 23 Nisan etkinliğini başlattı.

%50’ye varan indirimler başlıyor

Bununla beraber tüm kitaplarda ikinciye %50 indirim uygulamasını duyuran D&R test kitaplarında da %50’ye varan indirimlerin başladığını duyurdu. 20-23 Nisan tarihleri arasında çocukların en sevdiği oyuncaklar olan Barbie ve Hot Wheels arabalarda da %25, 3 boyutlu puzzle’larda %40 ve diğer oyuncak çeşitlerinde farklı indirimlerinin olacağını paylaştı.

D&R 23 Nisan’a özel indirimli çocuk kitapları

D&R resmi sitesi üzerinden paylaştığı Renkli 23 Nisan indirimlerinde birçok çocuk kitabında da cazip fiyatlar sundu. Her yaş grubu çocuk için hazırlanan listede kitaplar çok uygun rakamlar ile çocukların olacak. İşte o indirimli kitaplardan birkaçı;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri