Öğretmen Feci Kazada Can Verdi

73 yaşındaki emekli öğretmen Necmettin Musaoğulları'nın sürücüsü olduğu otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada emekli öğretmen can verirken kızı ve torunu yaralandı.

Emekli öğretmenin can verdiği, 2 kişinin de yaralandığı feci kaza Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağında yaşandı.

Gelen bilgilere göre 73 yaşındaki emekli öğretmen Necmettin Musaoğulları aniden rahatsızlanan 4 yaşındaki torunu Reyhan Pehlivan'ı hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Musaoğulları'nın kullandığı araç, sürücünün dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkarak savruldu ve direğe çarparak devrildi.

Kendi can verdi, torunu ve kızı yaralandı

Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen ekiplere ihbar ederken, yardıma koştu. Araç içinde sıkışan sürücü, torunu ve kızı kısa süre içinde çıkarıldı ve en yakın hastaneye sevk edildi. Ancak hastanedeki tüm çabalara rağmen 73 yaşındaki emekli öğretmen Necmettin Musaoğulları hayatını kaybetti. Yaralanan torunu ve kızının tedavileri devam ederken, polis kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri