Beklenen An Geldi TOGG Bu Hafta Satışa Çıkıyor! İşte Detaylar..

TOGG satış tarihi açıklandı. TOGG satış fiyatı ne oldu? Sipariş durumu nedir? Detaylar Haberimizde.. SON DAKİKA

TOGG Bu Hafta Satışa Çıkıyor! İşte Detaylar..

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, bu yıl 29 Ekim’de banttan indirilmişti. İlk açıklamalarda Mart ayı sonu olarak tarih verilmişti. Sonunda beklenen an geldi ve tarih netleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’ın yapmış olduğu açıklamada ‘’ Türkiye için TOGG’un büyük bir atılım olduğunu ifade ederken, önümüzdeki günlerde TOGG milletimizle buluşuyor olacak.” Şeklindeydi.

Milyonlarca kişinin heyecan ile beklediği ön siparişler için satışa çıkacağı tarih belli oldu. Yapılan açıklamalar: ‘’ 300+ ve 500+ kilometre menzil opsiyonları mevcut olan yerli otomobil 30 dakikanın altında hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa ulaşabiliyor. 200 beygir güç ile 0-100 saniye hızlanma hızı 7,6 olurken 400 beygir güç ile 0-100 saniye hızlanma hızı 4,8 olacak.’’ Şeklinde oldu.

İŞTE SATIŞ TARİHİ!

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TOGG’un bu hafta satışa çıkacağını açıkladı. Fiyat ve sipariş durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Hepimizin dört gözle beklediği TOGG ile ilgili gelişmeleri mebhocam.com ‘da bulabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri