MEB Hocam PAYLAŞ - KAZAN çekilişi

MEB Hocam PAYLAŞ - KAZAN çekilişi

MEB Hocam PAYLAŞ - KAZAN çekilişi

MEB Hocam platformu olarak ziyaretçilerimize küçük bir sürprizimiz var. Sitemizde ki haber içeriklerini PAYLAŞ yaparak çeşitli sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler :

- MEB Hocam'ı Google News'te takip edin. Takip etmek için TIKLA. (tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldız simgesine dokunmanız yeterlidir.)

- Sitemizdeki içeriklerin altında yer alan FACEBOOK - TWİTTER simgelerine dokunun ve PAYLAŞ yapın.

- Paylaşımın sosyal medya adresinizdeki ekran görüntüsünü : mebhocamweb@gmail.com adresine AD SOYAD başlığı ile gönderin.

Not 1 : Gönderdiğiniz mailler kayıt altına alınacaktır ve AD SOYAD şeklinde kaç adet paylaşım yapıp gönderdiğine dair takip edilecektir.

Not 2 : Gelen maillerden RASTGELE 5 kişi SÜRPRİZ ödülleri kazanma şansını yakalayacak. Çekiliş çekildikten sonra kazanan kişilere mail adresi üzerinden ulaşılarak adres bilgisi talep edilecek ve SÜRPRİZ ödülü kargolanacak.

Not 3 : Unutmayın ne kadar çok paylaşım yaparsanız, kazanma şansınızı o kadar çok artırmış olursunuz.

Not 4 : Çekilişlerimiz her ay yapılacak olup, güncellenecektir. (ÖDÜLLER her ay güncellenecek olup, ödül sayısı ve miktarı artırılacaktır.)

MEB Hocam platformu olarak ziyaretçilerimizle birlikte güzel anılar bırakmak istiyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gazete Hocam Haberleri