Yazılı ve Sözlü Sınava Bu Kurum Son Verdi! KPSS Şartı Olmadan 252 MEMUR ALINIYOR

Yazılı ve Sözlü Sınava Bu Kurum Son Verdi! KPSS Şartı Olmadan 252 MEMUR ALINIYOR

Bu kuruma başvuru yapacakların kafası çok rahat. Yazılı ve sözlü sınav resmen kaldırıldı

En son Ankara’dan gelen haberle üniversite bünyesine personel alımı devam ediyor. KPSS puanı olanlar şanslı. Bu fırsatı değerlendirmek için başvuru yapabilirsiniz. Toplamda 252 personel alımı yapılacak. Detaylar haberimizde...

Her sene yapılan memur alımlarında bu sene Ankara dikkat çekti. Ankara üniversitesi, KPSS şartı olmadan 252 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Yazılı ve sözlü sınava ihtiyaç duyulmayacak.

Ankara Üniversitesi KPSS şartsız memur alımlarına başladı

yazili-ve-sozlu-sinava-bu-kurum-son-verdi-kpss-sarti-olmadan-252-memur-aliniyor.jpg

Üniversite bünyesinde memur açığını kapatmak için yeni memurlar alınacağı duyuruldu. Memur alım ilanı rektörlük tarafından yayınlandı. Memur alımı için şartlar ise yazılı ve sözlü sınava gerek olmadığı, 2022 KPSS B puanının yeterli olduğu bilgisi verildi. Üniversitenin kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 252 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Memur alımı için başvuru tarihi ne zaman?

11 Eylül 2023 tarihinde memur alımları için başvuru başlamıştır. Ankara üniversitesi kendi bünyesinde çalıştırmak için memur alımlarına başlamış oldu. Başvuru yapmak isteyen kişilerin 25 Eylül tarihine kadar Ankara Üniversitesi memur alımı adresi ile online yapabilirler. Posta ile yapılan başvurular ve şahsen yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.

Asıl ve yedek olup olmadıklarını Ankara Üniversitesi memur alım adresinden öğrenilebilirler. Başvuru yapan memur adayları için tebligat yapılmayacaktır. İstenilen şartlara uygun adaylar başvurularını yapabilirler. Bütün işlemler Ankara Üniversitesi memur alımı adresinden kontrol edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.