Yaş şartsız memur alımı yapılacaktır. İlgilenenlerin dikkatine!

Yaş şartsız memur alımı yapılacaktır. İlgilenenlerin dikkatine!

İŞKUR (Türkiye İş Kurumu), hastanelerde KPSS şartsız personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu duyuru, KPSS puanı düşük olanlar veya hiç puanı olmayan adaylar için yeni iş olanakları sunuyor. Alımlar özel sektör hastaneleri tarafından yapılacak. Başvuru süreçleri ile koşullar daha esnek hale getirilecek. Tüm ayrıntılar...

KPSS şartı olmaksızın hastaneler için hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılacak. Adayların başvuru koşullarını dikkatle incelemeleri ve eksiksiz yerine getirmeleri istenmektedir.

Hastanelere yaş şartsız memur alımları yapılacaktır. İlgilenenlerin dikkatine!

Özel şart olmamakla birlikte genel şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, en az lise mezunu olmak, sağlık durumunun ayakta çalışmaya uygun olması ve adli sicil kaydının temiz olması bulunuyor.

yas-sartsiz-memur-alimi-yapilacaktir-ilgilenenlerin-dikkatine-001.jpg

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek ve adayların ilan edilen şartları ve süreleri takip etmeleri, başvuru formunu dikkatle doldurmaları ve gerekli belgeleri eksiksiz sunmaları önemlidir.

Sağlık sektöründe çalışmak isteyen adaylar ilgili iş ilanını takip ederek, görev almak istedikleri pozisyonlarda çalışabilirler.

HASTANE YAŞ ŞARTSIZ MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum