Vakıfbank personel alımı sonuçları açıklanıyor! İşte Sınav sorgulama ekranı

Vakıfbank personel alımı sonuçları açıklanıyor! İşte Sınav sorgulama ekranı
Vakıfbank Bankası tarafından yeni personel alımlarına ait sonuçlar açıklanmaya başlandı. Sınav ile alınacak personel aşımları için sorgulama ekranı üzerinden sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank personel alımları için sınavlarını tamamladı. Sınav sonunda seçilen vatandaşlar için sorgulama ekranı da yayınlandı. 16 ile 28 Ocak 2023 tarihleri arasında alınan başvuru sonrasında da sonuç ekranına ulaşma yöntemi de açıklandı. Peki, alımlar ne şekilde gerçekleştirilecek. Haberin devamında tüm detayları ile sizlerle beraber…

Vakıfbank personel alımı sonuçları açıklandı

Vakıfbank tarafından yapılan yazılı sınav sonucunda başvuru ilanı içinde yer alan kriterlere göre değerlendirmeye alınan ve mülakata katılmaya hak kazanmış olan adaylar için 4 Nisan 2023 tarihinde Vakıfbank’ın resmî sitesi üzerinden giriş yaparak sonuçlara ulaşabilirsiniz. (https://vakifbank.istanbul.edu.tr) Yazılı sınav sonucu için itiraz edecek olan vatandaşlar da sonuçlar açıklandıktan 2 gün sonra aynı link üzerinden işlem yapabilecektir. Yazılı sınavlarınız ile ilgili almış olduğunuz puanlar ve mülakata hak kazanan vatandaşlar internet sitesi üzerinden rahat bir şekilde ulaşabilir.

Vakıfbank personel alımı için sorgulama ekranı

Vakıfbank Bankası için personel alımları başladı. Başvuru yapacak olan adaylar da yazılı sınava tabii tutulacak. Vakıfbank memur alımları için sınav sonuçlarına https://vakifbank.istanbul.edu.tr/login adresi üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sınava girmiş adaylar sonuçlarını T. C kimlik numarası ve şifresi ile rahat bir şekilde öğrenebilecekler. 4 Nisan 2023 Salı günü açıklanmış olan sonuçlar için adayların sınav sorularını ve sonuçlarına itiraz etme hakları bulunmaktadır.

İtiraz hakları başvuru sonucu açıklandıktan iki gün sonra yapılmaktadır. Sanal POS ile KDV dahil 100 TL ödemeniz itirazınız geçerli sayılıp değerlendirmeye alınacaktır. İki gün sonra itirazlar yapılmadığı taktirde sistem erişimi kapatılacaktır. Sınav sonuçlarının itirazlarının değerlendirilmesinin ardından aynı link üzerinden 7 Nisan 2023 cuma gününe kadar adayları açıklanacaktır. Bu sonuçlar açıklandıktan sonra kazanan vatandaşlar mülakata girmeye hak kazanacaktır. Vakıfbank tarafından yapılacak açıklamalar da bu kapsamda takip edilmesi gerekmektedir. Aksi durumda mülakatı kaçıran vatandaşlar sınavı kazanmış olsa bile geçersiz sayılacaktır. Acele edin. Tarihleri kaçırmayın.