Üniversiteden duyuru geldi! Sözleşmeli Personel alımı yapacağız

Üniversiteden duyuru geldi! Sözleşmeli Personel alımı yapacağız

Orta Doğu Teknik Üniversitesi yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden sözleşmeli personel alımı ilanı geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak.

Başvuru genel şartları

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (Askerliğini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olmak).
  • Tüm pozisyonlar için son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak (Doğum tarihi:03.10.1988(dahil)-02.10.2005(dahil) aralığında olanlar kabul edilir.)
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi (40) saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak ve vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını 2 Ekim tarihine kadar Üniversitenin http://pdb.metu.edu.tr adresinde bulunacak olan dilekçenin doldurulması ve ilanda sayılan belgelerin tamamlanması suretiyle, Üniversitenin Evrak ve Arşiv Müdürlüğüne elden, posta ya da kargo yoluyla ilgili belgeleri ulaştırmaları zorunludur. E-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanının tam metni için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.