Üniversite 68 Büro Memuru Alımı Yapacak! İşte alım yapılacak şehirler..

Üniversite 68 Büro Memuru Alımı Yapacak! İşte alım yapılacak şehirler..
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Resmi Gazete üzerinde yayımlanan son dakika ilanına göre 6 farklı şehirde personel alımı yapacaktır. Toplamda 68 büro personeli, tekniker ve diğer kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecektir. İşte detaylar..

Sağlık Bilimleri Hastanesi, 6 farklı şehirde toplamda 68 büro personeli, tekniker ve diğer kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, 23 Haziran 2023 tarihinde Resmi Gazete üzerinden yayımlanmıştır. Alım süreci 4/B sözleşme kapsamında gerçekleştirilecektir. Güncel başvuru kılavuzuna göre adaylardan beklenen şartlar şunlardır:

Mühendis alımı için endüstri mühendisliği lisans mezunu olmak gerekmektedir. 1 kadro ayrılmıştır.

Psikolog alımı için psikoloji lisans mezunları başvurabilir. 1 kadro bulunmaktadır.

Antrenör alımı için rekreasyon bölümü lisans mezunları arasından seçim yapılacaktır. Adaylardan MEB onaylı eğiticinin eğitimi sertifikası, pilates 1. kademe, atletizm ve fitness sertifikaları istenmektedir.

Büro personeli alımı için işletme, maliye, çalışma ekonomisi, endüstri lisans mezunları tercih edilecektir. Ayrıca grafik tasarım ve animasyon, insan kaynakları elemanı geliştirme ve uyum eğitimi, kalite yönetim sistemleri ve uyum eğitimi, maliye ve yönetim muhasebe geliştirme ve uyum eğitimi sertifikalarına sahip ön lisans mezunları da başvurabilir.

Tekniker alımı için harita kadastro, laborant ve veterinerlik ön lisans mezunları arasından seçim yapılacaktır.
Koruma ve güvenlik görevlisi alımı için lise veya dengi okullardan mezun olmuş, özel güvenlik kimlik kartına sahip adaylar başvurabilir.

Şoför alımı için lise veya dengi okullardan mezun olmuş, en az E sınıfı sürücü belgesi ve SRC 1 yeterlilik belgesine sahip adaylar aranmaktadır. Ayrıca en az 5 yıl makam şoförü olarak çalışmış olmak gerekmektedir.

Destek personeli alımı için ortaöğretim ve dengi okullardan mezun olan adaylar, bakım onarım ve temizlik personeli kadrolarında başvuruda bulunabilirler. Temizlik personeli kadrosu için hijyen eğitim sertifikası talep edilmektedir.

Başvurular bugün başladı

Başvurular, 23 Haziran 2023 ile 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında online olarak https://sozlesmeli.sbu.edu.tr/ adresinden yapılabilecektir. Alımlar Adana, Bursa, Erzurum, Ankara ve İstanbul şehirlerinde gerçekleştirilecektir.