Ulaştırma Bakanlığı Kpss Şartı Olmadan Personel alımı yapacak

Ulaştırma Bakanlığı Kpss Şartı Olmadan Personel alımı yapacak

Ulaştırma ve altyapı bakanlığı kpss şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Ulaştırma ve altyapı bakanlığı söz konusu alımlar için herhangi bir kpss şartı aramadığını da açıkladı. Söz konusu kadrolar neler? Çalışma şartları nelerdir? Hangi kapsamda personel alımı yapılacak? Detaylar haberimizde.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İşkur arasındaki protokol gereği 4857 sayılı kanuna binaen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı yapılacak.

iskur-personel-alimi.webp

Aşağıdaki Kadrolara Alım Yapılacaktır

Tarama Uzmanı,

Gemi Elektrikçisi,

Usta Gemici,

Sınırlı Kaptan, Yağcı ve Gemi Aşçısı,

Tarama Uzman Yardımcısı,

kadrolarına işçi alımı yapacağını açıkladı.

İşkur üzerinden yapılacak olan alımlarda adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylardan söz konusu kadrolara başvurmaları için her kpss puanı istenmemektedir. Başvurular 5 Nisan tarihinde sona erecektir.

Başvuru işlemleri için; personel alımı yapılacak olan kadrolarda çalışmak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden başvurularını yapacaklardır. Her adayın bir adet başvuru hakkı vardır. İlgili kadrolara atama işlemleri kura ile gerçekleştirirlecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.