TTK (Türkiye Taşkömürü Kurumu) işçi alımı olacak mı, işçi alımı başvuruları ne zaman başlatılacak?

TTK (Türkiye Taşkömürü Kurumu) işçi alımı olacak mı, işçi alımı başvuruları ne zaman başlatılacak?

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak'ta daimi işçi statüsünde toplam 44 nitelikli işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar; 21 mekanizasyon ve pres işçisi, 6 kuvvetli akım tesisatçısı, 6 mekaniker (kompresör), 5 kaynakçı, 4 vinç operatörü, 1 numuneci ve 1 motor imalat bakım ve onarım işçisi pozisyonlarından oluşuyor. TTK işçi alımı başvurusu ne zaman? TTK işçi alımı olacak mı? Tüm detaylar...

TTK, Zonguldak'ta 44 nitelikli işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan Resmi Gazete'de yayımlandı ve alımlar, 2023 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Zonguldak İş Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) işçi alımı olacak mı, işçi alımı başvuruları ne zaman başlatılacak?

Başvuru tarihleri 16-22 Nisan olarak belirlenmiş ve adaylar arasından işe alınacak işçiler, elektronik kura çekimi ile tespit edilecek.

Başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olma, Zonguldak'ta ikamet etme ve ilgili öğrenim koşullarını sağlama bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.