TOGG Yüksek Maaşla Çalıştırılmak Üzere Vasıflı Vasıfsız Çalışan Alıyor! İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite Mezunları

TOGG Yüksek Maaşla Çalıştırılmak Üzere Vasıflı Vasıfsız Çalışan Alıyor! İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite Mezunları

İki vardiya sistemi ile çalışan TOGG 160 araç üretimi yapan Gemlik fabrikasında Ekim ayından itibaren bu sayıyı 280 olarak gerçekleştirmeyi hedefliyorlar.

Yeni personel alımı da yapacağını bildiren TOGG yılbaşına bomba gibi giriş yapmayı planlıyor.

TOGG vites büyütmeye geçiş yapıyor. Kurulduğundan günümüze kadar tek vardiyalı olarak üretim yapan Gemlik’teki fabrika üretimi çift vardiyaya çevirdi.

TOGG %23 Anadolu grup, %23 Turkcell, %23 BMC, %8 Türkiye Odalar Giriş Grubu ve %23 Zorlu Holding’in Gemlik’te yer alan dev fabrikanın 9 saatlik tek vardiyasında 18 saatlik düzenli olarak çift vardiyaya geçildi. Personel alımında yapan fabrika günde 160 olan üretimi Ekim ayıda 280’e çıkartacak.

TOGG CEO’su M. Gürcan Karataş mobilite servis sağlayıcı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi olduklarını belirterek şu sözlere yer verdi;

“Tamamen kullanıcı odaklı hizmet ve ürün geliştirmekteyiz”

togg-yuksek-maasla-calistirilmak-uzere-vasifli-vasifsiz-calisan-aliyor-ilkokul-ortaokul-lise-ve-universite-mezunlari.jpg

“Teknolojinin gelişmesi, kullanıcı beklentileri ve mega trendlerdeki değişim ile otomobil sektörünü kökten değiştirmektedir. Araçlar artık yalnızca dört tekerlekli ulaşım aracı olarak değil akıllı bir cihaza dönüştürülüyor. Bütün akıllı cihazlarla bağlantı kuran araçlar en sofistike cihaz halini gelmektedir.

OEM telekomünikasyon firmalarının sahip oldukları mobilite geçişlerini yönetebilen bilgi birikimine ve sofistike mobil cihazlar ile ilgili bilgi birikimine sahip değiller. Bizde bu iki farklı durumu birleştiriyoruz ve tamamen kullanıcı odaklı hizmetler ve ürünleri geliştiriyoruz. Ayrıca geleneksel OEM tedarikçisinden blok zincirlerinden kodlayıcıya kadar iş ortaklarımız ile beraber geleceği inşa etmekteyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.