THY (Türk Hava Yolları) genç engelli personel alacağını duyurdu, Peki başvurular ne zamana kadar kabul edilecek?

THY (Türk Hava Yolları) genç engelli personel alacağını duyurdu, Peki başvurular ne zamana kadar kabul edilecek?

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi, 1994 veya sonrası doğumlu ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, en az %40 engelli olduklarını belgeleyen bir sağlık raporu sunmaları şarttır. İşe alım süreci; çevrim içi İngilizce ve genel yetenek testi, video mülakat, çevrim içi İngilizce mülakat, kişilik testi ve kurul mülakatı aşamalarını içerir. THY (Türk Hava Yolları) genç engelli personel alacağını duyurdu, Peki başvurular ne zamana kadar kabul edilecek?

THY (Türk Hava Yolları) genç engelli personel alacağını duyurdu, Peki başvurular ne zamana kadar kabul edilecek? Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görev yapacak genç engelli bireyler için tam zamanlı iş fırsatları sunuyor.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi, 1994 veya sonrası doğumlu ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, en az %40 engelli olduklarını belgeleyen bir sağlık raporu sunmaları şarttır.

İşe alım süreci; çevrim içi İngilizce ve genel yetenek testi, video mülakat, çevrim içi İngilizce mülakat, kişilik testi ve kurul mülakatı aşamalarını içerir.

Başvurular 14 Nisan'a kadar devam edecek ve daha fazla bilgi https://careers.turkishairlines.com/tr-TR/ adresinden alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.