Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi alım ilanı: 15 zabıta memuru alınacak! Başvuru tarihi ve koşulları

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi alım ilanı: 15 zabıta memuru alınacak! Başvuru tarihi ve koşulları
Süleymanpaşa Belediyesi, zabıta memuru olarak görev yapmak üzere 15 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların belediyenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılması gerekiyor..

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı olan belediye başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilecek olan Belediye Zabıta personeli için açık pozisyonlarının olduğunu duyurdu. Adayların, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak belirlenen şartları taşıması kaydıyla aşağıda belirtilen unvan, sınıf, derece, adet, nitelikler, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer gerekliliklere sahip olan kişiler açıktan atama yoluyla memur olarak alınacaktır.

İşe alınacak personelin unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer gereklilikler, Belediye Zabıta Yönetmeliği'nde belirtilen kriterler doğrultusunda belirlenmiştir. Adayların başvuru sürecinde bu kriterleri karşılamaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

tekirdag-suleymanpasa-belediyesi-alim-ilani-15-zabita-memuru-alinacak-basvuru-tarihi-ve-kosulla

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilan edilen zabıta memuru kadroları için başvuracak adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir:

a) Mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımak ve 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) ilgili unvanlar için belirlenen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesi (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği'nin 13/A maddesinde yer alan özel şartları taşımak. Bu şartlara göre, aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla ölçülen erkek adayların en az 1.67 metre, kadın adayların ise en az 1.60 metre boyunda olmaları gerekmektedir. Adayların boy ve kilo ölçümleri belediyemiz tarafından yapılacaktır. Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamalıdır.

c) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

d) 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümleri uyarınca belirtilen sınıfı en az (A1), (A), (B), (C1), (C), (D1) ehliyet belgesine sahip olmak.

e) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞEKLİ

Başvuru yapmak isteyen adayların sözlü ve uygulamalı sınavlara katılabilmeleri için aşağıdaki adımları izlemeleri gerekmektedir:

  1. Başvuru süresi içinde, 02.05.2023 - 04.05.2023 tarihleri arasında mesai saatleri içinde (09:00-17:00) sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere, 100. Yıl Mahallesi Suna Kan Caddesi No:40 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet AYGÜN Gençlik Merkezi ek hizmet binası adresindeki başvuru masasına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  2. Başvurular sadece şahsen yapılabilir. Posta yoluyla veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  3. Başvuru sırasında gerekli olan tüm belgelerin tam ve eksiksiz olarak sunulması gerekmektedir. Nitelikleri uygun olmayan veya eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.