Sözleşmeli personel alınacak, Lisans-Ön lisans-Ortaöğretim mezunu, Peki KPSS şartı var mı?

Sözleşmeli personel alınacak, Lisans-Ön lisans-Ortaöğretim mezunu, Peki KPSS şartı var mı?

Çok sayıda personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel alacak olan kurum lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunu olması yeter diyor. KPSS şartı da gereken alımlarda en az 50 puana sahip olmanızı istiyorlar. Peki alımlarda başka şart var mı? Alımlar ne zaman sona eriyor? Kaç kişi sözleşmeli personel olacak? Tüm ayrıntılar...

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, farklı eğitim seviyelerinden (Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim) KPSS puanı en az 50 olan 76 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı olacak, Lisans-Ön lisans-Ortaöğretim mezunu olmanız yeterli

Pozisyonlar Ankara ve İstanbul'daki yerleşkelerde olup, adayların idari hizmet sözleşmesiyle istihdam edileceği belirtilmiştir. Başvuru şartları arasında ilgili eğitim seviyesine uygun KPSS puanı gerekliliği, meslek gruplarına göre değişen diploma ve yabancı dil puanı şartları yer almaktadır.

sozlesmeli-personel-alinacak-lisans-on-lisans-ortaogretim-mezunu-peki-kpss-sarti-var-mi.jpg

Giriş sınavı için başvurular 22 Nisan 2024'te başlayacak ve 29 Nisan 2024'te sona erecek. Sözlü sınav 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak ve sınav başarısı için en az 70 puan almak gerekecek.

Adaylar, pozisyon sayısının dört katı kadar çağrılacak ve sınav sonuçlarına göre asıl ve yedek aday listeleri belirlenecektir. İtirazlar, sonuçların açıklandığı tarihten itibaren 5 iş günü içinde yapılabilecek. Başarılı adaylar için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak ve gerekli belgelerin teslim edilmesiyle işe başlama işlemleri tamamlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum