Memur olmak isteyenler, memur alımı olacak, Peki aranan şartlar neler?

Memur olmak isteyenler, memur alımı olacak, Peki aranan şartlar neler?

Bugün itibarıyla güncellenen personel alımı ilanları, memur olmayı hedefleyen adaylar için önemli fırsatlar sunuyor. Toplamda 26 kamu kurumu, çeşitli pozisyonlarda olmak üzere 4.986 yeni personel alacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli ve sözleşmeli bilişim personeli gibi farklı kategorilerdeki pozisyonlar için başvuru detayları aşağıda sıralanmıştır. İşte 26 kamu kurumunun açıkladığı güncel memur ve personel alımı ilanlarına dair bilgiler...

26 kamu kurumu, toplamda 4.986 yeni memur, sözleşmeli personel ve işçi alacaklarını açıkladı. Detaylar ve başvuru koşulları, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlarda yer aldı. Alım yapılacak kurumlar arasında Hazine ve Maliye Bakanlığı, Eti Maden, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), TÜBİTAK ve diğer önemli kamu kurumları bulunuyor. İlgili pozisyonlar, başvuru süreçleri ve son tarihler ile alınacak kişi sayıları bu ilanlarda belirtilmiş.

Potansiyel adaylar, başvuru şartlarını öğrenmek ve süreci takip etmek için yoğun bir araştırma içine girdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 1.272 Personel Alacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1.271 Gelir Uzman Yardımcısı pozisyonu için yazılı ve sözlü sınavlar düzenleyecek. Başvurular 15 Nisan'da başlayıp, 25 Nisan 2024'te son bulacak. Yazılı sınav 25 Mayıs 2024'te Ankara'da gerçekleştirilecek ve adaylar sınav başvurularını online olarak yapacak.

Eti Maden 218 Personel Alacak

Eti Maden İşletmeleri, İŞKUR ve ÖSYM aracılığıyla memur ve sürekli işçi alacak. Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için 162, Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlükleri için ise 56 yeni personel alınacak.

TTK 46 Personel Alacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu, Zonguldak'ta 2 Müfettiş Yardımcısı ve 44 nitelikli işçi alacak. Müfettiş Yardımcısı pozisyonları için başvurular 15 Nisan'da başlayıp, 26 Nisan'da sona erecek, işçi alımları için ise 16 Nisan'da başlayan başvurular 22 Nisan'da tamamlanacak. Elektronik kura ile işe alım yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.