Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi akademik personel ilanı: 11 öğretim üyesi alınacak! Son başvuru 21 Nisan

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi akademik personel ilanı: 11 öğretim üyesi alınacak! Son başvuru 21 Nisan
Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere, 11 öğretim üyesi alımı yapılacaktır. Başvurular, son başvuru tarihi olan 21 Nisan 2023 tarihine kadar yapılabilecektir..

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü, ilgili yönetmelik ve kanunlar uyarınca belirli süreli statüde 4 (dört) Profesör, 2 (iki) Doçent ve 5 (beş) Dr. Öğretim Üyesi olmak üzere toplam 11 (on bir) öğretim üyesi alımı yapacaktır. Başvuru yapacak adayların, genel şartların yanı sıra ilan edilen özel şartları da taşıması gerekmektedir. Başvurular, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na süresi içerisinde şahsen veya posta yoluyla yapılabilir.

Başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayınlanmasından itibaren 15 (on beş) gündür. Ancak, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Başvuruların kabul edilmesi için gereken belgeler ve başvuru dilekçesi, adaylar tarafından Melikşah Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresine teslim edilmelidir.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

konya-gida-ve-tarim-universitesi-akademik-personel-ilani-11-ogretim-uyesi-alinacak-son-basvuru- (2)

Başvuracak adaylar için istenilen belgeler şu şekildedir:

1- Başvuru dilekçesi (Açık iletişim adreslerini ve hangi kadroya başvurduklarını gösteren ıslak imzalı dilekçe) (https://personel.gidatarim.edu.tr/form)

2- Özgeçmiş (YÖK formatında)

3- İlanda belirtilen pozisyonlar için uzmanlık durumlarını gösterir belgelerin (Doktora/Doçentlik/Profesörlük) aslı veya noter onaylı sureti. (Asılları idarece görüldükten sonra fotokopileri alınabilir.)

4- Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denklik onay belgesi

5- Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik kartı fotokopisi

6- Vesikalık fotoğraf (1 adet)

7- Adli sicil belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)

8- İngilizce eğitim verilen bölümlere başvuru yapacak adaylar için "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 8. maddesi gereği, İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olunduğunu (YDS-YÖKDİL en az 85 puan veya eş değeri) ve daha önce İngilizce ders verdiklerine dair belge.

9- İş tecrübesi istenen adayların, bu alanlardaki çalışmalarını gösteren belge.

10- 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca hazırlanan KGTÜ-Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni ve KGTÜ-Akademik Personel Adayı Açık Rıza metninin (https://www.gidatarim.edu.tr/kvk) linkinden elde edilen imzalı hali.

11- Uzmanlık alanıyla ilgili bilimsel yayınları, atıfları, H faktörü değerini, kongre ve konferans tebliğlerini, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve araştırma eserlerini açıkça belirtildiği başvuru dosyasından; Profesör kadrosu için 6 adet, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrosu başvuruları için 4 adet (CD/USB halinde) dosyayla birlikte 1 adet fiziki başvuru dosyasını elden ya da posta ile teslim etmeleri gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İLETİŞİM KANALLARI

Başvuru ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından faydalanabilirsiniz:

E-Posta: [email protected]

Telefon: (0332) 223 5423

Ayrıca, yukarıda bahsedilen ilana www.gidatarim.edu.tr internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Başvuru yapacak adayların ilan edilen özel şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Başvuruların kabul edilmesinin ardından adaylar, ilgili değerlendirme sürecine tabi tutulacaklardır. Kabul edilen adayların listesi ve gerekli belgeler, ilan edilecektir.