İzmir Konak Belediyesi Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru Tarihi İçin Acele Edin!

İzmir Konak Belediyesi Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru Tarihi İçin Acele Edin!

İzmir Konak Belediyesi personel alımı yapacak. Hangi kadroya kaç kişi alınacak? Başvuru şartları arasında neler yer alıyor? Son başvuru tarihi ne zaman? Başvurular nasıl yapılacak? İş arayan ya da iş arayan yakını bulunan tüm İzmir'liler tarafından araştırılan konunun detayları haberimizde:

İzmir Konak Belediyesi personel alımı yapacak. Mimar, İnşaat Mühendisi, Şehir Ve Bölge Plancısı kadrolarına alım yapacak olan MER-BEL İzmir Konak Belediyesi Tur. San ve Tic A.Ş. tarafından yapılacak personel alımına ilişkin detaylar İzmir'liler tarafından merak ediliyor.

İzmir Konak Belediyesi Personel Alımı

İzmir Konak Belediyesi personel alımı başvuru şartları şu şekilde:

• 40 yaşını doldurmamış olmak

• Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak

• Mimarlık kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar için Mimarlık Fakültesi mezunu olmak

• AutoCad, Revit, NetCad, Adobe Photoshop, Sketchup-Pro, Sap2000, Foxta, All Pile, Settle 3d ve MS Office programlarını iyi derecede kullanmak

• Şehir Ve Bölge Plancısı kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar için Mimarlık Fakültesi, Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü mezunu olmak

• Mühendislik kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar için, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği mezunu olmak

İzmir Konak Belediyesi Personel Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

İzmir Konak Belediyesi personel alımı için adaylardan fotoğraflı ve deneyimlerinin yazılı olduğu özgeçmiş istenmektedir. Bununla birlikte adayların diploma fotokopisi gerekli belgeler arasında yer almaktadır. Başvurular online olarak yapılacak olup son başvuru tarihi 24 Mayıs 2024 Cuma olarak belirtilmiştir.