İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı: 18 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı: 18 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan
İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı: 18 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 11 nisan

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü, kamu personel seçme sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınarak toplam 18 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere belirtilen pozisyonlar için başvurular kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 11 Nisan 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru şartları ve detaylı bilgi için ilgili adaylar üniversitenin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI

izmir-bakircay-universitesi-personel-alimi-18-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvuru-11-nisan (2)

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanında, üniversite ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında 18 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir. Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından birine girmiş ve bu sınavların birinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra, 35 yaşını bitirmemiş, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamış, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması gibi şartlar aranmaktadır.

Adayların ilanın belirtilen tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini kullanarak tercihlerini yapmaları gerekmektedir. Başvuru için posta yoluyla veya elden teslim edilen tercih listeleri geçerli kabul edilmemektedir. Başvurularda kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için yapılan sınavlar hakkında yönetmelik hükümleri uygulanacak ve adayların şartlarda belirtilen belge ve sertifikaların geçerlilik süresi dolmamış olması gerekmektedir. İlanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkı İzmir Bakırçay Üniversitesi'nde saklıdır.

BAŞVURU ADRESİ

Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (son gün mesai saati bitimine kadar) İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. Kargo, posta, faks veya internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, başvuru süresi içerisinde belirtilen adrese gerekli belgeleri ile birlikte başvuru yapabileceklerdir.