İstanbul Rumeli Üniversitesi akademik personel ilanı: Öğretim üyesi ve elemanı alınacak! Son başvuru 18 Nisan

İstanbul Rumeli Üniversitesi akademik personel ilanı: Öğretim üyesi ve elemanı alınacak! Son başvuru 18 Nisan
İstanbul Rumeli Üniversitesi, öğretim üyeleri ve elemanları için alım ilanı yayımlamıştır. Başvuruların son tarihi, 18 Nisan 2023 olarak belirlenmiştir..

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğü, belirtilen Fakülte Bölümleri için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"ne uygun olarak Öğretim Üyesi alımı yapacaktır. Yabancı bir yükseköğretim kurumundan mezun olan adayların başvuruları için, diplomalarının Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğini gösterir onaylı fotokopisi bulunmalıdır.

Aynı zamanda 2 adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı) ve e-Devlet Kapısı üzerinden alınan kare kodlu belgeler gerekmektedir. Başvuruların süresi içerisinde ve tam olarak yapılması şarttır. Eksik evraklarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular, şahsen veya posta yoluyla gerçekleştirilebilir.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

bandirma-onyedi-eylul-universitesi-alim-ilani-75-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvuru-18-ni-2

Başvuru yapacak adayların, ilan edilen kadro için belirtilen belgeleri tam ve eksiksiz bir şekilde sağlamaları gerekmektedir. Bu belgeler arasında başvuru dilekçesi (başvuru yapılan kadro, birim, unvan ve adayın iletişim bilgileri açıkça belirtilmelidir), nüfus cüzdanı fotokopisi, YÖK formatlı özgeçmiş, askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge (erkek adaylar için), adli sicil belgesi, lisans, yüksek lisans ve doktora diploması veya geçici mezuniyet belgesi aslı veya noter tasdikli sureti, doçentlik belgesi aslı veya noter tasdikli sureti (profesör ve doçent kadroları için), yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğini gösterir onaylı fotokopisi, yayınları içeren bilimsel dosya (profesör kadrosuna başvuru için 6 takım, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuru için 4 takım CD veya flaş bellek ortamında), 2 adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı) bulunmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE ADRESİ

Başvuruları Profesör ve Doçent kadroları için yapacak adaylar, T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Mehmet Balcı Yerleşkesi, Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38, Silivri/İstanbul adresine başvuruda bulunabilirler.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için başvuru yapacak adaylar ise, T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sekreterliği, Mehmet Balcı Yerleşkesi, Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38, Silivri/İstanbul adresine başvuru yapabilirler.

T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Sekreterliği'ne başvuru yapacak adaylar, Bostancı Yerleşkesi İçerenköy, 3, Mezarlık Sk., 34752 İçerenköy, Ataşehir/İstanbul adresine başvuru gerçekleştirebilir.