İŞKUR üyeliğinize giriş yapın, dolgun maaş, KPSS şartı bulunmuyor

İŞKUR üyeliğinize giriş yapın, dolgun maaş, KPSS şartı bulunmuyor

İŞKUR, Türkiye'nin çeşitli illerinde güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla bekçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, genel güvenliği sağlamak için gerçekleştirilecek. Başvurular için KPSS şartı aranmıyor ve dolgun maaş verilecek. Bekçi alımlarını kaçırmayın, Peki son başvuru tarihi ne zaman? Son alımlar ve kadro durum detayları...

İŞKUR üyeliğiniz varsa, dolgun maaşlı iş, KPSS şartı yok!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) özel sektörde güvenlik görevlisi pozisyonları için ilköğretim mezunu adayların başvurularını almaya başladı.

Bu fırsat, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde sunuluyor. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, askerlikle ilişiği bulunmamaları, sağlık problemleri olmamaları ve alanda tecrübeye sahip olmaları gerekiyor.

iskur-uyeliginize-giris-yapin-dolgun-maas-kpss-sarti-bulunmuyor.webp

Başvurular, İŞKUR genel müdürlüklerine şahsen veya İŞKUR'un internet sitesi üzerinden e-Devlet şifresi ile online olarak yapılabiliyor.

İŞKUR'un 2024 yılı ilk çeyrek istatistiklerine göre, 336,799 kişi işe yerleştirildi ki bu oran geçen yılın aynı dönemine göre %28 artış gösterdi.

İŞKUR BEKÇİ BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum