İŞKUR Temizlik Görevlisi İlanını Açıkladı! En Az İlkokul Mezunu 2.178 Personel Alınacak

İŞKUR Temizlik Görevlisi İlanını Açıkladı! En Az İlkokul Mezunu 2.178 Personel Alınacak

Eylül ayı gelmesiyle art arda personel alımı için ilan yayınlayan İŞKUR şimdide temizlik görevlisi ilanı yayınladı.

En az ilkokul mezunu şartı aranan bu istihdam hamlesi, 81 il için yeni bir iş imkanı sunuyor. İşte ilanın ayrıntıları ve başvuru koşulları...

İŞKUR hem KPPS puanı olmadan pek çok il için büyük fırsat sağlıyor. İçlerinde İzmir, İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu birçok ilde açılacak personel alımlarında en az ilkokul mezunu olma koşulu aranmaktadır. Başvurular ise online olarak yapılacak.

İşçi ve personel alımı için başvuru nasıl yapılıyor?

iskur-temizlik-gorevlisi-ilanini-acikladi-en-az-ilkokul-mezunu-2-178-personel-alinacak.jpg

İŞKUR’un sağladığı hizmetlerden faydalanmak için siteye üye olmanız gerekiyor.

İŞKUR aracılığı ile iş aramanın ilk adımı kayıt olmaktır. Bunun için de ister resmi internet sitesinden isterseniz bizzat kuruma başvuru yaparak kayıt olmak zorunludur.

Başarılı bir eşleştirme yakalamak için kişisel bilgileriniz tam ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. İŞKUR’a kayıt olan kişiler Internet üzerinden ya da kurum personeli yardımı ile bilgilerinizi tam ve doğru olarak yansıtmanız size en doğru işe ulaşmanız için çok önemlidir.

Bundan dolayı eğitim, kişisel, meslek, iletişim ve diğer bilgilerini doğru ve tam olarak sisteme girmeniz sizin açınızdan önemli bir durum. Şunu da belirtelim özgeçmişinizde meslek ve eğitim bilgileri görülmediği zaman kaydınız aktif olmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.