İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alınacak, Peki son başvuru tarihi ne zaman?

İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alınacak, Peki son başvuru tarihi ne zaman?

İŞKUR üzerinden üyeliğiniz varsa giriş yaparak sürekli işçi alımıyla ilgili başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İŞKUR üyeliğiniz yoksa bile ücretsiz hesap oluşturarak ilgili daimi işçi alımı ekranına ulaşarak başvuru işlemlerinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. İŞKUR üzerinden başvuru şartlarına veya kılavuza ulaşabilirsiniz. Hemen başvuru için kılavuzu inceleyin. Tüm ayrıntılar...

İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alınacak, Peki son başvuru tarihi ne zaman?

T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde bulunan Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı, 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde, 657 sayılı Kanun'un 4/D maddesi uyarınca, İŞKUR aracılığıyla 28 sürekli işçi alacak.

Başvurular 16-22 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR'un Samsun İl Müdürlüğü, ilçe merkezleri ya da internet üzerinden gerçekleştirilebilir.

iskur-araciligiyla-surekli-isci-alinacak-peki-son-basvuru-tarihi-ne-zaman.webp

Her aday yalnızca bir kadro için başvuru yapabilir ve mevcut İçişleri Bakanlığı çalışanlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlan detaylarına DPB843657 numarasıyla Ankara'dan ulaşılabilir. Sürekli işçi alımı son başvuru tarihi 22.04.2024 olarak bildirilmiştir.

SÜREKLİ İŞÇİ BAŞVURU KILAVUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

29 Yorum