Hasta danışmanı, aşçı, beden işçisi, ebe, hemşire alınacak! İŞKUR kaydınız varsa kaçırmayın!

Hasta danışmanı, aşçı, beden işçisi, ebe, hemşire alınacak! İŞKUR kaydınız varsa kaçırmayın!

İŞKUR, 19-30 Nisan tarihleri arasında hastaneler için hasta danışmanı, aşçı, beden işçisi, ebe ve hemşire pozisyonlarında personel alımı yapacak. Başlangıç maaşı en az 18.850 TL olarak belirlenmiştir. Başvuru şartları ve diğer detaylar neler? Kaç kişi alınacak? Her pozisyonun maaşı aynı mı olacak? KPSS aranıyor mu? Özel şartlar var mı? Tüm detaylar...

İŞKUR, 19-30 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelindeki hastaneler için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu pozisyonlar hasta danışmanı, aşçı, beden işçisi ve ebe-hemşire gibi rolleri kapsamaktadır.

Hastane personeli alımı olacak, Başlangıç maaşı 18.850 TL

hasta-danismani-asci-beden-iscisi-ebe-hemsire-alinacak-iskur-kaydiniz-varsa-kacirmayin.jpg

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, belirlenen yaş sınırlarına uyması ve sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.

İŞKUR üzerinden başvuru yapmak için önce İŞKUR'un web sitesine kayıt olunmalı, ardından sisteme giriş yapılarak ilgili ilanlara başvurulmalıdır. Başlangıç maaşları en az 18.850 TL olarak belirtilmiştir.

İŞKUR HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.