Hakkari Üniversitesi memur alıyor: 20 personel alım ilanı yayımlandı! 4/B Sözleşmeli personel kadroları belli oldu

Hakkari Üniversitesi memur alıyor: 20 personel alım ilanı yayımlandı! 4/B Sözleşmeli personel kadroları belli oldu
Hakkari Üniversitesi, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" doğrultusunda KPSS(B) grubu puan sıralamasına göre toplam 20 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. İlanda büro personeli, destek personeli ile birlikte koruma

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde, Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve özel bütçeden karşılanmak üzere "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" doğrultusunda KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınarak toplam 20 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Alımlar, belirtilen pozisyonlar için gerçekleştirilecektir. Adaylar, KPSS(B) grubu puan sıralamasında belirlenen kriterleri karşılamaları halinde başvuru yapabileceklerdir.

Hakkari Üniversitesi, hizmet kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim imkanı sunmak amacıyla sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. Adayların başvuru sürecinde gerekli belgeleri tam ve doğru bir şekilde hazırlamaları ve işlemleri zamanında yapmaları önemlidir. Üniversite, nitelikli personel istihdamı ile öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sağlamayı hedefliyor. Bu nedenle, başvuru sürecine uygun adayların başvuru yaparak fırsatı değerlendirmeleri önem taşıyor.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

hakkari-universitesi-memur-aliyor-20-personel-alim-ilani-yayimlandi-4b-sozlesmeli-personel-kadr (2)

Hakkari Üniversitesi'nde görevlendirilmek üzere, büro personeli için 14 kişi, destek personeli için 3 kişi, koruma ve güvenlik görevlisi için ise 3 kişi olmak üzere toplamda 20 personel alımı yapılacaktır. 2022 KPSS (B), KPSS (P3), KPSS (P93) ve KPSS (P94) gruplarına ait puan sıralamalarına göre hak kazanan adayın ismi, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.hakkari.edu.tr adresi üzerinden ilan edilecektir. Adayların KPSS puanlarının eşit olması durumunda mezuniyet tarihi öncelikli olarak dikkate alınacak, mezuniyet tarihleri de eşit olması halinde ise doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Adaylarda aranan koşullar arasında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48(A) maddesinde belirtilen şartları yerine getirmek, ilgili pozisyonun tüm şartlarını taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli maaşı almamak, görevini yapmasına engel bir hastalığı olmamak, büro çalışanı ile koruma ve güvenlik görevlisi personeli alımına başvuru yapacak adayların son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.