Hacettepe Üniversitesi çok sayıda alım yapıyor: 621 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 19 Nisan

Hacettepe Üniversitesi çok sayıda alım yapıyor: 621 sözleşmeli personel alınacak! Son başvuru 19 Nisan
Hacettepe Üniversitesi, 2023 yılı için 621 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alım süreci için son başvuru tarihi 19 Nisan 2023 olarak belirlenmiştir..

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, birimlerinde görev yapacak sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Alım işlemleri, Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın ek 2. maddesinin (b) fıkrası uyarınca 2022 KPSS puanları dikkate alınarak personel alımı yapılacaktır.

Adayların başvuru sürecinde gerçeğe aykırı belge sunmaları ya da beyanlarındaki bilgilerin doğru olmadığı tespit edilmesi halinde, sözleşmeleri derhal feshedilecek ve haklarında yasal işlem yapılacaktır. Ayrıca, kendilerine ödenen bedeller yasal faizleriyle birlikte geri alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

hacettepe-universitesi-cok-sayida-alim-yapiyor-621-sozlesmeli-personel-alinacak-son-basvuru-19-

Hacettepe Üniversitesi, ilan ettiği pozisyonlar için özel şartlar belirlemiştir. Bu özel şartlar, adayların niteliklerine, iş deneyimlerine ve diğer gereksinimlerine uygunluğunu belirlemek için belirlenmiştir. Büro Personeli pozisyonu için, adayların sağlık sorunlarının bulunmaması ve vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermesi gerekmektedir. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda, kontenjanlar cinsiyete göre belirlenmiştir. Eğer belirtilen cinsiyet kontenjanı dolmazsa, diğer cinsiyetten de başvurular değerlendirilebilir. Destek Personeli (Şoför) ve Destek Personeli (Yemek Hizmetleri) pozisyonları için, adayların sağlık sorunlarının bulunmaması ve vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermesi gerekmektedir.

Yemek Hizmetleri pozisyonu için adayların sağlık kurulu raporu ile mesleki engel durumlarının bulunmadığını belgelemesi gerekmektedir. Bu pozisyonlar için gereken mesleki tecrübe süresi de belirtilmiştir. Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) pozisyonu için, kontenjanlar cinsiyete göre belirlenmiştir. Eğer belirtilen cinsiyet kontenjanı dolmazsa, diğer cinsiyetten de başvurular değerlendirilebilir. Destek Personeli (Basit Bakım ve Onarım) pozisyonu için, adayların sağlık sorunlarının bulunmaması ve vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermesi gerekmektedir. Ayrıca, bu pozisyonda çalışmak için gereken mesleki tecrübe süresi de belirtilmiştir.

BAŞVURU ADRESİ

Hacettepe Üniversitesi'nde açılan sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Resmi Gazete ilanı ile birlikte başvurularını yapabilirler. Başvurular 05.04.2023-19.04.2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden veya Hacettepe Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden yapılabilir.