Emniyet Genel Müdürlüğü Açıkladı! İlkokul Mezunlarına İş İmkanı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Açıkladı! İlkokul Mezunlarına İş İmkanı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde personel alacağını açıkladı. Çalışmak isteyenlere gün doğdu

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama ile birlikte 18 yaş üstü ve ilkokul mezunu olan kişiler arasında aşçı alımı yapılacak. Bu aşçı ilanı noktasında ilgilenenler ise İŞKUR üzerinden başvurularını hızlı bir şekilde yapabilecek.

18 Yaş Üstü Alımlar Başladı!

Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya bağlı olarak 18 yaşından büyük herkesin aşçılık ilanına başvurabileceği belirtildi. KPSS şartının olmaması ile birlikte dileyen herkesin başvuru yapabileceği belirtildi. Kamuda işçi alımı olarak belirtilen bu kadroya başvuruyu İŞKUR üzerinden yapabilirsiniz. Erkek adayların başvurusu noktasında ya askerliğini yapmış olması gerekiyor ya da askerli tecili yaptırması yeterli diye belirtildi.

Adaylarda aranan kriterlerde ise;

  • Aşçılık alanında en az 5 yıllık tecrübe olması gerekmektedir.
  • Aşçılığa dair ustalık belgesi isteniyor.
  • İlköğretim ve üzeri bir eğitim seviyesine sahip olmanız gerekiyor.
  • Aşçılık bölümünden mezun olmak gerekiyor.
  • Çıraklık ya da usta yardımcılığı belgesine sahip olmanız gerekiyor.

Bu kriterleri eksiksiz bir şekilde tamamlayan herkes İşkur üzerinden başvurusunu yapabilir. Süreç noktasında düzenli bir şekilde takip ederek hakkınızın kaybolmamasını da sağlarsınız.

Bu alımın tam zamanlı bir şekilde ve daimi olarak çalışacak arkadaşlar tarafından yapılması da not olarak düşüldü. KPSS şartı da olmaması ile birlikte dileyen herkesin rahat bir şekilde bu iş noktasında başvurusunu tamamlayabilir. Başvuru tarihi noktasında EGM ve İşkur sitesini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.